Ask for quality, ask for AutoPro Sport products!
Contact
main_home12
Battery_on
Productlijst
BMC

THE WORLD'S MOST ADVANCED BATTERY CHARGER!

In Tijdschriften:

- Product van het jaar
- Nr.1 acculader
- Meest verkochte acculader van de USA
- Aanbevolen door MMI en AMI

Battery Tender (USA): 's werelds grootste en in wereldtesten het beste acculader merk ter wereld! Kan niet alleen gedeeltelijk gesulfateerde accu's weer tot leven brengen, maar voorkomt ook sulfaatvorming tijdens het laden.
Inclusief geavanceerde onderhoudslading.

De microchiptechnologie van Battery Tender acculaders zorgen voor de juiste pieklading en houden de accu vervolgens automatisch op de optimale spanning. Dit voorkomt sulfaat vorming en zorgt hierdoor voor een langere levensduur. De geavanceerde microprocessorgestuurde lader met constante stroom en spanning heeft een volautomatisch laadproces met vier hoofdstappen (initialisatie, bulk, absorptie en onderhoud/float). Tot de geavanceerde veiligheidsfuncties behoren onder meer een beveiliging tegen omgekeerde polariteit, vonkvrije werking en een ingebouwde timer die accu's beschermt tegen overladen. De naam "Battery Tender®" is synoniem met geavanceerde technologie, absolute kwaliteit en een ongeŽvenaarde klantenservice.

Battery Tender Acculaders voor alle 12V Lood-Zwavelzuur accu's zoals:
- Traditionele natte accu's
- Droog geladen (onderhoudsvrije) AGM / MF accu's
- Dichte gesloten Sealed Led Acid SLA accu's
- Calcium accu's
- Gel accu's

Battery Tender acculaders worden door vrijwel alle accu fabrikanten in de wereld geadviseerd. In de vliegtuigindustrie is Battery Tender een welbekende naam en zelfs Toyota USA adviseerd een Battery Tender acculader aan om de Prius accu (na lange stilstand) op te laden en te onderhouden...

 
 
Terug
Contact